مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با عرض سلام و خسته نباشید چند سال پیش مادرم قطعه زمینی در شمال خریداری کرد که سند هم داره و یه برگه فروش هم داشت پارسال بنگاهی که بهش زمین رو فروخته بود میگه برگه فروش رو بیار مشتری برات پیدا کردم برگه رو می گیره پشتش می نویسه که زمین رو به قیمت 65 میلیون تومان از مادرم می خرد مادرم که دودل بوده بنگاه می گه اینو امضا کن برو فکرات رو بکن اگه راضی نیودی بیا برگه رو بهت می دم یه شماره کارت هم ازش می گیره شب که به ما می گه گفتیم برو بگو راضی نیستم برگه رو بگیر اما تا بهش می گه 50 میلیون به کارت مادرم می ریزه و دیگه از اون روز تا حالا که یکساله گذشته جواب مادرم رو نمی ده یا وقتی هم جواب میده میگه بیا بریم سند بزنیم و بقیه پول رو بدم حالا ما می تونیم شکایت کنیم یا اینکه مادرم به همون مبلغ بایستی زمین رو بده چون شنیدیم اگه خریدار مقداری از پول ملک رو بده دیگه مال خریدار هست حتی اگر قولنامه معتبری هم وجود نداشته باشه ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنین که می تونیم شکایت کنیم اگه میشه کجا بایستی مراجعه کنیم

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با توجه به توضيحات شما امكان شكايت وجود دارد
در صورت وجود مدارك ،آنها را به شماره 09122141753 ارسال فرماييد

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. چون مادر انتقال را امضا کردند قائدتا فروش انجام شده است و قابل برگشت نیست مگر بموجب شروط احتمالی قراردا