مشاوره حقوقی رایگان - سهم 3دانگ از 6 دانگ قولنامه ای

باسلام یک طبقه آپارتمان دارم که بصورت قولنامه ای خریده ام و هنوز سندش از اداره ثبت صادر نشده و اینکه 3 دانگ بنام خودم هستش و 3دانگ بنام همسرم.
و بنده چندفقره چک برگشتی و سفته بابت خریده چیزی از بنده شکایت شده
حالا خواستم بدونم شاکی میتواند ملک قولنامه ای را توقیف کند یا آیا شاکی میتواند با پلیس امنیت اقتصادی رجوع کند یا پلیس امنیت اقتصادی میتواند کاری برای شاکی انجام بدهد یاخیر؟؟؟
ممنون میشم جواب بدهید

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

موضوع چک وسفته ربطی به پلیس امنیت اقتصادی ندارد ضمنا ملک قولنامه ای قابل توقیف نیست البته سندرسمی هم داشته باشی خونه ازمستثنیات دین هست و قابل توقیف نیست مگرچندتا خونه اضافه داشته باشی