مشاوره حقوقی رایگان - توقیف شده و سند به نام خورده

سلام و درود
بنده سازنده و فروشنده یک مجموعه 8 واحدی آپارتمان هستم و در سال 98 پیش فروش کردم به صورت مبایعه نامه .
در سال 99 توسط همسرم بابت مهریه کل ملک توقیف شد و توسط اجرای احکام اداره ثبت و یا هرجایی نمیدونم سند شش دانگ خورد به نامشون و الانم ملک رو یکجا زیر قیمت فروختن رفته و سند رو منتقل کردن به نام شخص دیگری و الان مالک اون آقا هستند .
سوال اینجاس که تکلیف خریدارام که با مبایعه نامه عادی خریداری کرده بودن چی میشه ؟ تکلیف من چی میشه ؟ چیکار باید کرد ؟
الانم دارن حکم تخلیه میگیرن چون تقریبا 3 واحد رو تحویل دادم و داخلش سکونت دارن .
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پیش فروش می بایست به صورت رسمی باشد نه عادی و ان اصخاص باید به عنوان ثالث وارد می شدند

علیزاده مقدم  ابوالفضل

جناب آقای علیزاده مقدم ابوالفضل :

سلام
خریداران میبایست به استناد مبایعه نامه بعنوان شخص ثالث دادخواست با این خواسته ها مطرح کنند بخواسته 1-اعتراض ثالث 2-اثبات وقوع عقد بیع 3- الزام به تنظیم سند رسمی 4-ابطلال عملیات اجرایی (مزایده)5-ابطال سندی که بنام شخص ثالث در اجرای احکام از طریق مزایده سند انتقال یافته6-بدوا دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

سلام خریداران باید دادخواست ابطال عملیات اجرایی بدهند و بعنوان ثالث ورود در پرونده کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیش خریدارها مالک محسوب میشوند و باید دادخواست ابطال
مزایده و انتقال سند رسمی را مطرح نمایند و