مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع از طریق ارز دیجیتال

باسلام سال 99 با تبلیغ فردی که لیدر شرکت بازاریابی شبکه ای ... بود ترغیب شدم به خرید ارز دیجیتال کینگ مانی
در حساب ایشان مبالغی را واریز کردم و ایشان در سایتی که صرافی ارز بود یکسری اعداد مثلا 8 کیم بهم داد با احراز هویت خودم برایم ریخت در اون صرافی
بعد یک ماه میخواستم کمی نقد کنم اما متوجه شدم ماه هاست سایت درگاه رو بسته و قیمت 5 برابر شده اما کسی نمیتونه پول خارج کنه به ایشان گفتم که پیام داد در واتس آپ من با مدیرمالی سایت صحبت کردم هیچ مشکلی نیست این اتفاق تا اردبیهشت1400 طول کشید که گفتن سایت باز شده اما 24هزار دلار شده بود یشبه 100دلار یعنی همه پول ما سوخت به ایشان گفتم گفت تا شهریور درست میشه طوری نیست و اینکه شما اون زمان بقیمت سایت از من خرید کرده اید الان هر قیمتی باشد مهم نیست درصورتی که پیام هایش را دارم که گفته در شهریور چندبرابر میشه و با مدیر مالی سایت صحبت کردم در صورتی که سایت مذکور در کشور گرجستان و سوئد تاسیس شده ربطی به ایران ندارد بتازگی هم متوجه شدم مبالغ دیگری از دیگران گرفته بابت همین ارز دقیقا بروشی که از من پول گرفته بحسایش ریخته شده
آیا میتونه ایشان بگه من سال پیش تو اون قیمت فروختم پس مجرم نیستم وشما نمیتونی حقتو بگیری
درصورتی که سایت همون موقع بسته بوده و اصلا تاز شده این قیمت نمیشده خرید و فروش کرد
در ضمن 400 پرونده در دادسرای 31 صادقیه شکایت شده 7جلد پرونده بابت سایت که ارز دیجیتال کلاهبرداری بوده و قیمت ها دستکاری میشده
من در حساب ایشان پول ریختم پیام های رد وبدل شده در واتس آپ با ویس های ایشان در دست بنده هست
بنظرتون میتونه تبرعه بشه یا محکومه از لحاظ قضایی؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تبرئه يا محكوميت براساس دلايل و اسناد ابرازي است كه بايد به رؤيت برسد و مذاكره با وكيل داشته باشيد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
با توضیحات شما، احتمال محکومیت ایشان به کلاهبرداری بسیار زیاد است