مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام من چهار روز پیش بابت فروش یک منزل مسکونی مبایعه نامه تنظیم کردم، طرف با کلی چونه زدن و اینکه دخترم خیلی از خونه خوشش اومده تخفیف خیلی خوبی گرفت و دو روز قبل موعد اولین چک درخواست مهلت برای پاس کردن کرد و من حاضر به دادن مهلت نشدم، شب همون روز مشتری آورد که خونه مال منه، من دلالم و میخوام خونه رو گرون تر به یک نفر دیگه بفروشم و 100 میلیون سود کنم و من در رو باز نکردم و گفتم تا زمان تخلیه در خونه ای که فروختم رو به روی هیچ کسی باز نمیکنم. متاسفانه در قرارداد هم تمام خیارات به جز خیار تدلیس ساقط شده
و گفته در صورتی فسخ میکنه که حق کمیسیون رو ما برگردونیم
حالا میخوام بدونم وقتی چک ها پاس نشده حق فروش خونه رو داره؟ و اگر فسخ کنیم ما باید خسارت بدیم؟ میشه به خاطر مزاحمتی که ایجاد کرده و هنوز تخلیه نشده مشتری آورده، شکایت ایجاد مزاحمت کنیم چون تصاویرش موجوده؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما هیچ ثمنی دریافت نکرده اید معامله ای محقق نشده است
و حتما یک
اظهار نامه مبنی بر اینکه چون اولین چک شما وصول نشده است و هیچ ثمنی پرداخت نشده است پس عقدی محقق نشده است و ...
هر چند شما میتوانید ادعای فسخ عقد را هم
مطرح نمایید اگر
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در مبایعه نامه سرط فسخ معامله بعلت برگست چک قید شده باشد میتوانید معامله رافسخ نمایید مضافا اینکه صرف اوردن مشتری مزاحمت تلقی نخواهد شد