مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی قانونی

سلام بنده به نامه پزشکی قانونیم اعتراض شده و الان باید برم کمیسیون پزشکی قانونی. میخواستم بدونم در کمیسیون چه سوالاتی مطرح میشه؟ آیا در نحوه آسیب دیدگی هم سوالی مطرح میشه؟ یا فقط مدارک پزشکی رو نگاه میکنند و در مورد جراحات و میزان آن نظر میدن فقط؟ از حادثه 5ماه میگذره آیا میتونن درباره خود زنی بودن یا نبودنش نظر بدن؟ یا فقط مدارک پزشکی رو دنبال میکنن و نظر میدن درباره جراحات و میزان آن. ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

در مورد جراحت وارده بررسی و نحوه بروز حادثه و وسایل حادثه ساز