مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملکی

سلام من یه باغ خریداری کردم که تو روز معامله فقط یک بیعانه به مبلغ چهار میلیون تومان پرداخت کردم در بنگاه و به فروشنده یه چک برای چهار روز دیگه دادم فروشنده در اون تاریخ چک رو نقد نکرد و در قول نامه هم ذکر شده در صورتی که چک در تاریخ پاس نشه معامله فسخ می باشد قرار شد دو طرف بریم بنگاه معامله رو فسخ کنیم چون من هیچ مدرکی از باغ و زمین دستم نبود و حتی کلید هم دست فروشنده بود بعد از چند روز فروشنده چک من را نیاورد و برگشت زد و من متوجه شدم روی این زمین ها حکم تخریب می باشد و در زمان معامله به من گفته نشده این گونه زمین ها هیچ گونه سند رسمی هم ندارند حالا من چه گونه می تونم درخواست برگشت چکم رو داشته باشم آیا می تونم خسارت بگیرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله می توانید. بقیه موارد طبق قرارداد امکان وصولش هست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مراتب را طی اظهارنامه به طرف مقابل اعلام نمایید سپس تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله وخسارات و استرداد چک را مطرح نمایید