مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی کتف حین خدمت سربازی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگوارن.
بنده سال82 در حین خدمت که در تیم فوتبال فجر ارومیه برای سپاه بازی میکردم دچار شکستگی استخوان ترقوه سمت چپ شدم که به سبب این 31 روز مرخصی استعلاجی دادن و بعد از تکمیل صورت سانحه و تکمیل پرونده در ایثارگران سپاه از کار افتاده (معلول خدمتی) زدند و مبلغ خیلی ناچیزی فکر کنم 32هزار تومن بهم دادند.
میخواستم بدونم آیا کل دیه من همینه یا میتونم پروندم رو پیگیر باشم چون الان که سنم داره میگذره دردهایی رو تو همون قسمت احساس میکنم.
ممنون از وقتی که گذاشتید و خوندید منتظر پاسخ شما بزرگواران هستم.

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلاام دیه شما در آن همان زمان حدودا 32 هزار تومان بوده . بعیید می دانم که دست شما به جایی برسد.