مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون ثبت

سلام بنده دوسال عقد دایم آقایی هستم و ایشان حاضر به ثبت نیستن و من شاهدی ندارم جز حاج آقا که فوت کردن. حال ایشان هم دست به زن دارن هم هر سری از خونه پرتو می‌کنه بیرون. اخرین حرکتشم این بود که زنگ زد 110 منو به عنوان دزد بگیرم. میخوام هم طلاقم بگیرم هم بلاخره ادبش کنم ضمنا بزور ازم نوشته گرفته که کلاهبرداری خودشو بندازه گردن من که چند وقته دیگه دادگاهشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت عدم ثبت ازدواج در دادگاه کیفری و یا اثبات زوجیت در دادگاه حقوقی مطرح شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام...بدوا می باید زوجیت را اثبات نموده و دعوی الزام وی را به اثبات نکاح طرح کنید