مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت

سلام. من در زمان آموزشی از پادگان مرخصی گرفتم و در زمان مرخصی پام پیچ خورد و مدت یک هفته گچ گرفتم و بعد باز کردم.
بعداز آموزشی به علت فشار اومدن به پام و کشیدگی تاندومها و کوبیدگی استخوان میانی مچ پا یک ماه باید پام در گچ باشد. بعد از آن اگر خوب نشود باید عمل کنم.
آیا دیه و شرایطی به بنده برای این مورد و هزینه ای که کرده ام تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،اگر بتوانی تقصیر مسئول آموزشی را ثابت کنید می توانید دیه و غرامت بگیرید. اگر بی احتیاطی و بی مبالاتی از جانب شما باشد.خسارات به شما تعلق نخواهد گرفت.