مشاوره حقوقی رایگان - وصیِ وصی

ببخشید‌ زمانی که وصی برای خود باز وصی انتخاب میکنه ،با فوت وصی و با وجود وصیه وصی بازم هم حاکم می تواند راجب تقسیم اموال تصمیم بگیرد؟؟ یا وصیه وصی این کار رو بر عهده دارد؟؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
هر یک از پدر و جد پدری(پدربزرگ ) بعد از وفات دیگری می‌تواند برای اولاد خود که تحت ولایت او قرار دارند، وصی معین کند تا بعد از فوت خود در نگهداری و تربیت آنان مواظبت و اموال آنان را اداره کند.
وصی هم اگر اختیار تعیین وصی داشته باشد، می‌تواند بعداز خود وصی تعیین کند.

در خصوص تقسیم اموال، منظور شما را متوجه نشدم ولیکن یکی از اختیارات وصی، نگهداری اموال می باشد، در واقع وصی باید طبق وصیت نامه در اموال و ما ترک موصی تصرف کرده و هر انچه که از او خواسته شده را انجام دهد.