مشاوره حقوقی رایگان - پرونده تصادف جرحی در شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشید
من حدودا 45 روز پیش در جاده زنجان تصادف و چپ کردم ، خانمم داخل ماشین اسیب بدنی جدی دید همچنین من برای گرفتن بیمه خانم شکایت کرد از من چون داخل بیمارستان بودیم نتونست حضور پیدا کنیم در موعد مقرر که دادگاه اعلام کرده بود در دادسرا، حکم نهایی مبنی بر عدم حضور و عدم احراز صادر ش، ما مجدد بعد از چند روز لایحه دادیم در دفتر خدمات قضایی ، الان پیامک اومده که پرونده شما جهت سازش از دادسرا به شورای حل اختلاف منتقل شد ، این یعنی چی؟ یعنی دیگه دیه به خانمم که سرنشین بود تعلق نمیگیره؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام اگر خودرو تصادف قبلی داشته باشد برایش افت قیمت در نظر گرفته نمی شود

چنانچه مدل خودرو بیش از 5 یا 6 سال از ساخت شان گذشته باشد نیز معمولا افت قیمت برایشان در نظر گرفته نمی شود و یا میزانی که در نظر گرفته می شود بسیار ناچیز می باشد .

مبلغی که بابت افت قیمت در شورای حل اختلاف مورد بررسی قرار می گیرد در سال 1396 نهایتا تا 5 میلیون تومان است و اگر افت قیمت درخواستی مطابق با نظر کارشناس از این میزان بیشتر باشد موضوع به دادگاه های عمومی ارجاع داده خواهد شد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارتباطی ب صدمات وارده ند ارد و شما به شعبه سازشی شورای حل اختلاف ارجاع شده اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا شما راه
را اشتباه رفته اید . شما باید در نمایندگی بیمه خود تشکیل پرونده برای دریافت بیمه سرنشین بدهید و مدارک خود را تسلیم نمایید و
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

یک وکیل :

. با سلام و عرض ادب دوست گرامی تمامی پرونده ها بعد از ثبت به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارجاع داده می شود بدین نفت در مرحله شورای حل اختلاف اگر بین طرفین صلح و سازش صورت گیرد از حجم پرونده ها در دادگاه کاسته خواهد شد و چنانچه بین طرفین سرو سازش در مرحله شورای حل اختلاف صورت نگیرد شورا مکلف است پرونده را به دادگاه صالح ارجاع نماید پس ارجاع پرونده به شورای حل اختلاف صرفاً برای ایجاد صلح و سازش می باشد