مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من سه سال پیش یه چک4500تومنی دادم موعد چک یک میلیون بهش دادم جلو شاهد حالا دیگه نتونستم باقیشو بدم حالا 7500حکم گرفته یه تومنم قبول نداره باید چیکار کنم هم برا یه تومن هم اینکه باقیشو قسطی بدم که زندانم نکنن البته هیچ کدوم از دادگاهاشو نرفتم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام واخواهی کنید و نسبت به بقیه مبلغ دادخواست اعسار بدهید

پرسشگر :

سلام خدمت شمادادگاه میگه من باید7500روبپذیرم بعدمیتونم واخواهی کنم اگه بپذیرم بایدپرداخت کنم

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بار اثبات امر پرداخت مبلغ یک میلیون تومان بعهده شمای مدعی است ودر صورتی که چک صادره توسط شخصی که طرف حساب مستقیم شما بوده مورد مطالبه قرار گرفته است در حین رسیدگی می بایست با معرفی شهود ویا منجر نمودن موضوع به سوگند دلائل خود را برای اثبات پرداخت یک میلیون تومان به انجام می رساندید /درصورتی که در حال حاضر قادر به پرداخت دفعتا واحده مبلغ محکوم به 7.5 ت م نمی باشید قانونا می توانید دادخواست اعسار تقدیم و 4 نفرشهود معرفی و در خواست تقسیط مبلغ را از دادگاه نمائید موفق باشید .