مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
برادر من دختر 14 ساله ای رو عقد کرده که اختیار دار اون باباش هست و 2 سال عقد بودن بعد از دوسال پدر دختر دیگه برادرم رو به خونشون راه نداد و نگذاشته که دیگه هم دیگه رو ببینند
مهریه رو اجرا گذاشته314 تا سکه و 1382 تا گل رز که 3 تا سکه پیش پرداخت و 4 ماهی یه سکه و روزی 10 شاخه گل براش حکم دادن با توجه به حقوق 1500000
میشه صد و 3 سال
حکم حبس دارن و
قاضی گفته تا مهریه رو کامل نداده دختر میتونه خونه باباش بمونه و سر زندگی مشترک نیاید
این طور حکمی و قانونی هست؟
اگر هست چه راهکاری هست برای اینکه دختر را بیاریم تا زندگی کنه؟
ایا پسر هیچ کاری میتونه بکنه چون زن و زندگی میخواد و با توجه به مهریه ای که براش قسط بندی کردن نمیتونه ازدواج دوباره ای رو انجام بده
چیکار باید کرد
ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما نیاز به مشاوره با وکیل دارید