مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان و از کار افتادگی

سلام و عرض ادب
بعلت تصادف جرحی (شکستگی مچ دست چپ به همراه پلاتین ) با موتور شاکیم شدن و پزشکی قانونی برای فرد شاکی 5 ماه طول درمان نوشته است.
شغل شاکی آزاد بوده و هیچ بیمه ای ندارد. بیکار
علاوه بر دیه شکستگی مچ دست چپ و پلاتین آیا باید من به شاکیم حقوق ماهیانه بدم ؟
حدودا چندماه حقوق باید بدم آیا بیشتر از دیه میشه؟

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، اساسا خسارتی تحت عنوان طول درمان قابل مطالبه نمی شود، در خصوص خسارت ایام بیکاری ، موضوع مربوط به بحث خسارات مازاد بر دیه است که بین محاکم در قابلیت و عدم قابلیت مطالبه آن اختلاف است، بنابراین پاسخ قاطعی نمی توان داد