مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت خواب خودرو در تصادف

با سلام بنده 3 ماه پیش با یک خودرو که پارک شده بود تصادف کردم و به خاطر ترس و اضطرابی که بر من غلبه کرده بود صحنه تصادف رو ترک کردم بعد از نزدیک به 2 هفته طرف تصادف من رو پیدا کرد و با من تماس گرفت و قرار شد که از بیمه استفاده کنم برای تعمیر ماشینش چون صحنه بهم خورده بود تا کروکی گرفتیم رای شورا صادر شد و طبق نظریه کارشناس مبلغ 15 میلیون هزینه تعمیر و دستمزد و مبلغ 9 میلیون افت قیمت برای سمند مدل 93 نوشته شد یه مدت طول کشید و بلاخره بردیم شرکت بیمه و کارشناس بیمه اومد و ماشین رو دید و مبلغ 9میلیون و 600 هزار تومن رو برای تعمیر پرداخت کردند ولی طرف تصادف ادعا کرد که هزینه خیلی بیشتر شده وقتی از کارشناس بیمه سوال کردم گفت تعمیرکار داره گرون میگیره به هر حال بنده مابه التفاوت رو از شخصا پرداخت کردم که طبق گفته طرف تصادف کل تعمیرات و صاف کاری 21 میلیون شد و 11 میلیون و 400 هزار تومن رو خودم پرداخت کردم. کل این پروسه تا اتمام تعمیر خودرو 2 ماه و 12 روز طول کشید حالا طرف تصادف میگه بهت لطف میکنم و افت قیمت رو نمیگیرم ولی یه مبلغی به عنوان خواب ماشین باید بدی و اگر پرداخت نکنی از طریق قضایی هم افت قیمت رو میگیرم و هم خواب ماشین رو. ماشین ایشون شخصی هست و تاکسی نیست ایا میتونه چنین ادعایی بکنه و بنده محکوم به پرداخت بشم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

خسارتی تحت عنوان خواب ماشین‌نداریم ولی برای افت قیمت میتوانند اقدام کنند

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام ، خسارت خواب عنوان( خسارت عدم النفع) هست که قابل مطالبه نمی باشد، مگر در خصوص خودرو مخصوص کار و محل درآمد فرد، که محاکم دریافت چنین خسارتی را قابل پذیرش می دانند