مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زناشویی

سلام، آیا این امکان وجود دارد که زوجه بتواند به خاطر خشونت در رابطه زناشویی از زوج شکایت کند؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، اگر رفتاری خارج از حالت طبیعی و عرف زناشویی باشد و یا موجب عسر و حرج یا آسیب جسمی یا روحی شما شود بله .

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، اگر منظور شکایت کیفری است. صرف خشونت فاقد وصف مجرمانه است مگر دارای آثار باشد. اما از نظر مدنی خشونت زوجین مخل رابطه و موجب عسرت و حرج ایشان است . خصوصا زوجه می تواند از این موضوع جهت اثبات وضعیت حرجی خویش بهره برداری قضایی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله امکان طرح شکایت در این خصوص وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر روابط زناشویی غیر متعارف باشد بله از مصادیق عسروحرج تلقی میگردد

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. با فرض سوال ،شکایت کیفری خیر. اما اگر این رفتار ادامه دار بوده و زوجه در عسر و حرج قرار گرفته باشد به نحوی که ادامه زندگی مشترک برایش با مشقت همراه باشد و بتواند هم موضوع را اثبات کند می تواند تقاضای طلاق با دریافت حقوق مالی خود منجمله مهریه را بنماید . اما به نظر بنده ابتدا به مشاور خانواده مراجعه نمایند. موفق باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت اثبات عسر و حرج به لحاظ خشونت در روابط غیر متعارف با تشخیص پزشکی قانونی می توانید جهت طلاق اقدام نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنین امری اگر دارای اثر ضرب و جرح باشد بله