مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زناشویی

سلام وقت بخیر همسر من زیگیل تناسلی داره و روش رابطه مون به شکل جلوگیری هستش و میل جنسیش پایین اومده و توجهی به نیاز جنسی من و بهداشت و درمانمون نمیکنه و خیلی نگرانم کرده که استقامت میکنه و خودم از شدت استرس و فشار عصبی دچار تبخال شدم چه اقدامی میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا به پزشک متخصص جهت درمان‌رجوع کنید
موفق نیفتاد امکان‌طرح دعوا وجود دارد…

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا با مراجعه به پزشک تلاش کنید مشکل خود را برطرف نمایید.
مشکلات جنسی تحت شرایطی می تواند از مصادیق عسر و حرج و طرح دادخواست طلاق باشد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حتما به پزشک مراجعه کنید در صورت عدم نتیجه میتوانید درخواست طلاق دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پزشک و رواندرمانگر خانواده مشاوره نمایید در صورت عدم نتیجه به استناد عسر و حرج جهت طلاق میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است موضوع مطروحه را از طریق مشاور متخصص در حوزه خانواده دنبال کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به پزشک متخصص مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب پزشک زنان و محاری تناسلی مراجعه کنید تا بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به پزشک متخصص مربوطه مراجعه کنید در صورتی که افقه نکرد و مایل به طلاق بودید از موارد عسر و حرج و دلایل طلاق برای خانم محسوب می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول درمان کنید بعد دنبال ارضا جنسی باشید خیلی خطرناکه اگر نیامد شکایت کیفری عدم درمان بیماری مسری

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر قابل درمان نباشد می توانید دادخواست فسخ نکاح بدهید