مشاوره حقوقی رایگان - دعوای زوجه

سلام. همسر من یه هفته است قهر کرده و با بچه رفته خونه پدرش و طلاق میخواد. ولی من همسرم رو دوست دارم و حاضر به جدایی از او نیستم آیا درخواست تمکین کار درستی است یا راه حل بهتری نیز هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهترین روش مذاکره و پادرمیانی بزرگترها خواهد بود واگر موثر نشد لاحرم الزام به تمکین

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله دادخواست الزام به تمکین ثبت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست تمکین با انشا وکیل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه رسمی هم می‌توانید برای او ارسال کنید.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر واقعا قصد ادامه ی زندگی مشترک را دارید ابندا برای حل اختلافات به مشاور روانشناس مراجعه فرمایید در نهایت اگر اختلافات حل نشد و نظر مشاور یا خودتان بر جدایی بود از طریق قانونی و الزام به تمکین و‌… اقدام فرمایید