مشاوره حقوقی رایگان - ایا تجدید نظر بهتره یا استفاده از ماده 442

پرونده ای هست که در خانه ای مخربه ی کنار خانه متهم که ماشین متهم پارک بوده یک‌ و نیم هرویین پیدا شده یک سال متهم زندان بوده 7ماه هم با سند ازاد ، قاضی هیچ مدرکی از متهم پیدا نکرده فقط به استناد حرف مامورها زده فروش مواد ، دوازده سال حبس حکم داده به نظر شما متهم درخواست تجدید نظر بکنه یا از ماده 442استفاده کنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون متهم دو دل است چکار کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تجدیدنظر خواهی نمایید . ولی باید ابتدا پرونده شما بررسی بشود تا ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایلتون برای تجدیدنطرخواهی ضعیف باسد رای تایید خواهد شد پس بهتر است ازظرفیتهای قانونی ماده442 و تسلیم به رای استفا ه نمایید تا در حکم تخفیف قائل بشوند