مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو

باسلام، همسایمون از من شکایت کرده متن شکایت نامش هم مزاحمت ملکی نوشته، من ماشینمو پشت دیوار منزل خودمون پارک میکنم، اما بخاطر عرض کمی که دیوار خونمون داره حدوده نیمتر ماشینم میاد پشته دیوار همسایمون، و ایشون هم ادعا میکنه دیوار خودمه نمیخوام پشته دیوار خونم پارک کنی، هرکی دیگه هم پارک کنه میره برگه میچسبونه رو شیش جلوش، از روزی که اومده تو این محله نزدیک 3 سال میشه هرروز همین مشکلو با من داره، خواهش راهنماییم کنید. ممنون.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام ایشان مالکیتی نسبت به کوچه ندارند و وجود دیوار ایشان حقی برای وی فراهم نمی کند

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درخیابان پارک میکنید ومزاحمتی برای همسایه ایجادنمیشه مثلا سروصدا و بوی بنزین مزاحمت نیست