مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام
یک نفر از ما سه چهار نوبت پشت سر هم خرید کرده است هیچکدام از چکهایش پاس نشده الان مغازه اش را جمع کرده و متواری است در هنگام معاملات 2نفر دیگر هم شریک و همراهش بوده ولی ما این 2نفر را حضوری ندیده بودیم فقط پشت تلفن باهشان صحبت میکردیم میگفتند ماها 3برادر هستیم که صادرات واردات داریم و سایلها را صادر میکنیم به خارج از ایران
فقط از یک نفرشان که مغازه بود و بارنامه ها را امضا میکرد و بار را تحویل می‌گرفت از چک شخصی خودش چک بهمان میداد و میگرفتیم از اون 2نفر دیگر یکیشان میگفت من همیشه خارج از ایران هستم و بارهای ارسالی را تحویل میگیرم اون یکی دیگر هم میگفت مرز هستم بارها ارسال مینمایم هیچ وقت خودشان را نشان نمیدادند هر هفته ده روز پشت تلفن یک سفارش میدادند و میگفتند برادرمان میگویم با هم هماهنگ میشه و چکهایش را برایت ارسال میکند
در سررسید چکها هیچکدام پاس نشدند و گوشیهایشان را خاموش کردند و به شهرستانشان رفتیم مغازه را جمع کرده بودند و بالا 40 نفر شاکی داشتند از همه به این صورت کالاهای متنوع از مواد غذایی لوازم خانگی پوشاک لوازم یدکی فرش و.... خرید کرده بودند و بعد از یک ماه تحقیقات و پرس و جو معلوم شد که اینها برادر نبوده اند این 2نفر نام خود را جعلی گفته بودند. این یک نفر دیگر صاحب چک متواری شده
ما هم همه مال باخته ها ازشان بعنوان کلاهبرداری شکایت کرده ایم و بعد از چندماه در انبار یکی از اون 2نفر مقدار زیادی از وسایلهای ماها پیدا شد و انبار را پلمپ کردند و خیلی از آنها را تامین خواسته شدند و حال اون نفر صاحب انبار همه چی را انکار میکند میگه من از ماجرای شما هیچ خبری ندارم و این اموال را از فلانی خریده ام و پول داده ام و شماها را تا به حال ندیده ام و نمیشناسم
به نظر آقایان وکیل کلاهبرداری است یا نه و نتیجه بگی چی بشه ممنون میشوم اگر امکان دارد جواب را برایم بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر سه نفر محکوم به کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع خواهند شد و