مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

با سلام. بنده تو یه دعوای حقوقی محکوم به پرداخت 200 میلیون شدم. چون توانایی نداشتم درخواست اعسار کردم دادگاه بدوی قبول کرد و قسط بندی کردن. ولی دادگاه تجدید نظر بطلان رای بدوی صادر کرد به دلایل کاملا عجیب اشاره کرده به مبلغی تادیه تاخیر بوده و گفته که اعسار بهش تعلق نمی گیره. جالب در این هست که این بدهی ربطی به تاخیر نداره قبلا پرداختش کردم. میتونم دوباره تقاضای اعسار بدم.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله می توانید دوباره دادخواست دهید ولی مانع از جلب نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اعسار از امور محدثه تلقی ومبتوانید دادخواست بدهید