مشاوره حقوقی رایگان - هزینه انتقال سند ملک متوفی

سلام
هزینه های انتقال سند ملک مسکونی به وارث چقدر و شامل چه چیزهایی است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالیات بر ارث برای وراث طبقه اول راجع به املاک 5٪ درصد است . هزینه نقل و انتقال را از دفترخانه سوال کنید .
مالیات بر ارث وسیله نقلیه هم 2٪ است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
نسبت به انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی، دریایی و هوایی به نرخ دو درصد ( 2 % ) بهای اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی کشور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث مالیات بر ارث تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای انتقال ملک موروثی باید ابتدا انحصار وراثت و تقسیم ترکه انجام بشود و مالیات بر ارث پرداخت بشود تا انتقال امکان داشته باشد و
و میزان مالیات بر ارث هم با توجه به نوع مال ( خانه ، زمین ، وجه نقد ، سهام ، زمین کشاورزی و .. ) متفاوت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
انتقال منوط به اخذ گواهی انحصار وراثت و تقسیم ارس دادگاه بوده و میزان مالیات آن نیز حسب نوعیت مال متفاوت می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مالیات بر ارث برای وراث طبقه اول پنج درصد است راجع به املاک ،مالیات بر ارث وسیله نقلیه هم دو درصد است ،هزینه نقل و انتقال را هم از دفترخانه سوال نمایید