مشاوره حقوقی رایگان - چک در قبال انتقال سند از طرف فروشنده

سلام
من ملکی را خریداری کرده ام ولی قرار بود تا موعد چک دوم بنده ک نصف کل مبلغ ملک بود سند تفکیک بشه و به نام من زده بشه ولی فروشنده هنوز موفق به تفکیک نشده . و از بنده میخواد چک آخرم را هم پاس کنم و فروشنده بایت انتقال سند یه چک به مبلغ کل ملک به من بابت انتقال سند بدهد تا زمانی که انتقال سند داد من هم چک او را پس بدهم. به نظرتون چکار کنم. آیا مبلغی هم برا انتقال سند نگه دارم یا خیر و آیا اصلا از لحاظ حقوقی اینکار درسته یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا مبلغی را برای سند نگه میدارند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .معمولا برای تنظیم سند مبلغی را در قرارداد قید ونگه می دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است مبلغی برای انتقال سند قطعی در نظر گرفته شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از لحاظ حقوقی برای تنظیم سند باید مبلغی نگه دارید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر بهتراست طبق قراردادتان عمل کنید وبه هیچ وجه زودترازموعدوتازمان ایفاء تعهد پول راپرداخت نکنید بهتراست ازطریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بهتر است مبلغی را در انتها و زمان انتقال سند نگه دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به قرارداد تنظیمی دارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بهتر است زودتر ازمواد مبلغ را پرداخت نکنید و مبلغی را تا زمان صدور سند نزد خود نگه دادید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام معمولاً برای انتقال سند مبلغی را نگه می‌دارند بهتر است با یک وکیل مشاوره نمایید