مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام بنده اینترنتی یک محصول خریدم ولی ارسال نکردن و شکایت کردم همه‌ی مدارک اسکرین شات، پرینت حساب و بقیه مدارکی که داشتم ارائه دادم و خود کلاهبردار چندین بار تماس گرفت باهام ولی مبلغ رو واریز نکرد امروز برام قرار منع تعقیب در ثنا آمده چه کار باید انجام بدم و چطوری میتونم مبلغ رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما میتوانید ظرف ده روز نسبت به رای صادره اعتراض نمایید. در صورتی که کیفری به نتیجه نرسید، دادخواست حقوقی تقدیم نمایید.