مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند و درخواست تتمه ثمن

با سلام. آپارتمانی طبق مبايعنامه خريداري شد. و مبلغ ٨٥٪‏ ثمن نقدا طي سه فقره چك پرداخت گرديد. در موعد مقرر تنظيم سند فروشندگان در دفترخانه حضور نيافتند. عدم حضور اخذ شد و با مراجعه به دادگاه و راي نهايي تجديدنظر پس از چهار سال فروشندگان محكوم به خسارت تاخير شدند الي انجام تعهد. بنابراين پس از راي نهايي، فروشندگان بخاطر عدم پرداخت جريمه روزانه اقدام به تنظيم سند نمودند. و از پرداخت جريمه هم خودداري نمودند. تا اينكه مبلغ جريمه و هزينه دادرسي و نيم عشر از طريق اجراي احكام اقدام گرديد. (( بابت تتمه ثمن نيز چند روز قبل از حضور در دفتر خانه فروشندگان درخواست تتمه ثمن را نمودند و گفتند اين مبلغ بايد پرداخت شود ولو اينكه دو برابر مبلغ باقيمانده بابت جريمه تاخير ميبايست به اينجانب پرداخت مينمودند و حتي حاضر به تهاتر نشدند. )) بناچار بنا بدرخواست ايشان و بخاطر اينكه زودتر به سندم برسم، مبلغ ٥٠/٠٠٠ يورو از طريق صراف از كشور هنگ كنگ بابت تتمه ثمن به حساب شركتي كه اعلام نمودند در چين حواله كردم. ( ضمن اينكه اين نوع حواله مدرك قانوني نيست و فقط توسط صراف يك برگ رسيد پول سوييفت بمن داده شده است كه هيچ نامي از فروشندگان در آن نيست و حواله كننده نام خودم است) متاسفانه الان كه اجراييه صادر شده و توقيف اموالشان را گرفتيم، فروشندگان تهديد به دادخواست تتمه ثمن را بانضمام تامين خواسته نموده اند؟؟
توضيح اينكه سند دو ماه پيش در دفترخانه بنام بنده منتقل شده است، بنده از چه طريقي ميتوانم اين مشكل را حل نمايم. درخواست فروشندگان اينست كه اگر بنده از جرايم صرفنظر كنم و شكايت كسري مساحت ١٠ متري را نيز پس بگيرم ، آنان نيز دادخواست را پس خواهند گرفت.
لطفا راهنمايي فرماييد.
(( توضيحات : در ضمن در روز انتقال سند قراربود يك صورتجلسه بنويسيم، كه من اين مبلغ را دادم، ولي با چرب زباني آقايان مبني بر اينكه ما سند را بنامت زديم اين يعني تسويه حساب و صحبت تكميلي سردفتر مبني بر اينكه در بندي از بنچاق قيد شده كه فروشنده تمام ثمن را دريافت كرده و همين جمله مويد بر پرداخت و تسويه حساب ميباشد ))
با تشكر و دعاي خير

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون از راهنمایی

عدم پرداخت مابقی ثمن معامله انتقال سند انتقال سند آپارتمان