مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و محل سکونت

با سلام. بنده سه تا چک صیادی به خانم صیغه ای جهت مهریه دادم چک اولی پاس شده ولی دوم و سوم نه و این خانم برگشت زده جهت چک دوم حکم توقیف خونم گرفته و الان جهت چک سوم می بینم دامادشون از من شاکی شده (خواهان) از محل سکونت خودش آیا بنده می توانم بدلیل فرق داشتن محل سکونت اعتراض کنم (قابل ذکر است چک دوم را بنده اعسار دادم ولی بدلیل اینکه شورا با ایشان بود و شواهد را بردم ولی تهدید نمودند و شورا نیز تبانی نمود نتونستم کاری بکنم و فورا پرونده به دادگاه ارسال شد و قاضی بدون درخواست حضورم رای به محکومیت بنده داده) بنده ورشکست شده ام نیاز مبرم به راهنمایی و کمک شما را دارم. ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر دادخواست
مطالبه وجه چک را مطرح کرده باشد خیر زیرا
در مطالبه وجه چک ، خواهان مختار است که در دادگاه محل بانکی که چک را برگشت زده یا دادگاه محل اقامت خوانده اقامه دعوا نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در مورد مطالبه وجه چک خواهان مخیر است که در دادگاه محلی که چک برگشت خورده یا محل اقامت خوانده دعوی طرح نماید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در این خصوص خواهان می تواند در دادگاه اقامت خوانده طرح دعوا نماید و یا دادگاه محل برگشت خوردن چک