مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام. چکی از همسرم به عنوان مهریه چند ماه پیش بتاریخ روز گرفتم. به مبلغ ده میلیون تومان. برگشت زدم کار دادگاه و تمام مراحل رو گذراندم. از 32 بانک استعلام گرفتم و جلو تمام حسابهاش بسته شد.
25 اخرین واریزی حقوق را داشتن. سوالم اینه که آیا باتوجه به اینکه کارمند مخابرات میباشد و حقوق از مرکز واریز میشه به حساب غیر واریز بشه.
چون قبل اجرای چک تهدید میکرد چک و اجرا نزارم و اکنون بی سر صداست ممکنه حقوقی به حسابش واریز نشه. من بعد از تعطیلات چکار میتونم بکنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون. تو این شرایط بیکاریم نقد این چک برام خیلی مهمه. ایا الان گرفتن وکیل در این مرحله لازمه. در ضمن بنده تهران و ایشان کارمند مخابرات کرمانشاه می‌باشند ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام درفرض سوال درصورتی که وجهی به حساب ایشان واریز گردد شما قادر به وصول وجه چک خواهید بود وممکن است مخابرات که مکلف به پرداخت حقوق است وجه را به طرق دیگری مانند صدور چک وغیره پرداخت نماید , لذا در صورتی که چک از نوع چک های صیادی است اجرائیه را دنبال وفرایند انرا تا اجرای ماده 3 نحوه محکومیت مالی دنبال نمائید موفق باشید