مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشید همسرم الزام به تمکین زده و قاضی هم منو محکوم کرده من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یا باید تمکین کنید یا اعتراض بهحکمو علت عدم تمکین خود را با دلیل موجه بیان کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد تمكين كنيد اگر نميكنيد يا بايد دليل موجه بياريد يا هم امتيازات تمكين را از دست خواهيد داد و همسرتون امتيازاتي را بدست خواهد آورد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بايد تمكين كنيد اگر نميكنيد يا بايد دليل موجه بياريد يا هم امتيازات تمكين را از دست خواهيد داد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت محکومیت قطعی ،چاره ای نداریدجزتمکین ویااگرتمکین ننمایید،ازپرداخت نفقه محروم خواهیدشد،وسایرامتیازات دیگرنصیب شوهرتون میگردد(جهت راهنمایی بیشترمیتوانیدازمشاوره تلفنی سایت استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا باید‌تمکین کنید یا اعتراض با دلایل موجه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دلایل موجهه بر عدم تمکین دارید طی لایحه دفاعیه تنظیم وبه رای صادره در مهلت قانونی معترض شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل موجهه بر عدم تمکین دارید طی لایحه دفاعیه تنظیم وبه رای صادره در مهلت قانونی معترض شوید