مشاوره حقوقی رایگان - صدور سریع چک بانکی

سلام روزتون بخیر. بنده برای انجام کارهای بازرگانیم دسته چک میخواستم، اما خوب بانکها طول میکشه تا دسته چک صادر کنن و معمولا هم معرف میخوان. حالا یه سری شرکتها و افراد که آگهی در صفحات روزنامه ها و سایت های تبلیغاتی زدن، با توجه به روابطی که با مسوولان شعب بانکها دارن، میگن که یکفهته ای میتونن دسته چک صادر کنن. البته با اخذ کارت ملی از بنده ، بعد افتتاح حساب و صدور چک در یکهفته. طبعا حق الزحمه هم میخوام منتها خوب چک بانکی معتبر میدن.
سوال اینه که اولا کارت ملی بنده یکهفته پیش اونها باشه از نظر حقوقی مشکل و تبعاتی برای من نداره؟ و اصلا بدون حضور صاحب کارت ملی میشه از اون کارت کلاهبرداری کرد؟
ثانیا اگه بخوان فقط با کارت ملی من حساب باز کنن، آیا میتونن امضای خودشون رو هم بجای من استفاده کنند و بعدها و باز هم بدون حضور بنده، از اون شماره حساب سوءاستفاده کنن؟ خیلی متشکرم

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. در هر صورت امکان هرگونه سوء استفاده از کارت ملی هست. این موضوع حقوقی نیست اما مشخصا دادن کارت ملی به اشخاص دیگر کار صحیحی نیست.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام این کار عواقب خطرناکی دارد