مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین انجام وظیفه

با سلام زیاد مزاحم وکلای شریف شدم اصل سوالم این است که شورا پزشکی 30درصد کار افتادگی بهم داده جواب کمیسیون 120 آمده نوشته معلول حین انجام وظیفه نامه بهم دادن برای بیمه تامین اجتماعی نیرو های مسلح شهر خودم رفتم گفت غرامتی بهت میدن منم رفتم یگان خدمتی از نیرو انسانی یگان اعتراض زدم چون به علت آتش سوزی سنگر دست راست و ساعد سینه دچار سوختگی شدید شدم گفتم باید از کجا شروع کنم که حقوق وظیفه بهم تعلق بگیره چون دست راستم کار نمیکنه؟ رگهای دستم همش سوخته از بین رفته باید چه بکنم حقوق وظیفه بهم تعلق بگیره......ممنونم از وکلای زحمت کش......

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از ا رگان ذی ربط مدارکتان را فراهم و در خواست حقوق از کار افتادگی جزئی نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید
حقوق براساس میزان کارافتادگی پرداخت میشه