مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت نوامیس

سلام شکایت علیه بنده به عنوان مزاحمت علیه بانوان در اماکن عمومی ثبت شده ک شاکی رضایت خودشو روی پرونده گذاشته اما پرونده در جریان هست و احضاریه واسم ارسال شده لطفا راهنمایی کنید هیچ گونه سابقه کیفری هم ندارم چه حکمی صادر میشه وایا امکان مختومه شدن پرونده هست هنوز ب دادسرا نرفتم اما توی اضهاراتم توی کلانتری نوشتم ک بصورت اشتباه بدون هیچگونه مزاحمتی شخص رو اشتباه گرفتم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
با توجه به اینکه جرم قابل گذشت است و شماهم سابقه ندارید در نهایت پرونده در بدترین حالت منجر بصدور یک جزای نقدی جزیی میشود و جای نگرانی نیست