مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

باسلام خدمت وکلای محترم . تورو خدا کمکم کنید زندیگم داره داغون میشه . بنده یه خونه اجاره کردم بعد از تخلیه 50میلیون از پولم موند و به خاطر رفاقت با صاحبخونه گفتم عیب نداره من خالی میکنم بعد پولمو بده و کلیدو تحویل دادم . بعد از چندروز رفتم خونه بخرم در تاریخ 1400/7/3 یه چک بهم داد برای هفتم همین ماه . غروبم من قرار خرید گذاشتم برای خونه . ولی وقتی اومدیم بنگاه. معامله جور نشد . منم چکو به اسم همین کسی ک میخواستم ازش خونه بخرم گرفتم . و اصلا ازین چکهای جدید اطلاعاتی ندارم. حالا که میپرسم میگن باید ثبت کنه صادر کننده چک که اینکارم نکرده . جواب تلفنمم نمیده . این بنده خدا هم ک معاملم نشد باهاش چک به اسم ایشون..الان علنا این چک هیچ چیزش به اسم من نیست فقط دست منه هیچکاری هم باهاش نمیتونم بکنم تاریخشم دوروز دیگ میرسه .به خداوندی خدا کمک کنید ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

برین چک رو توسط صاحب چک تغییر بدن در غیر اینصورت اون چک بی ارزش نیست خدایی نکرده کارسازی نشه از لحاظ قانونی شما دارنده هستین و اگر هم تونستین با کسی که قرار بود بخرین تا بانک مراجعه کنین ایشون برداشت کنن پول رو به حساب شما واریز کنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قابل بررسی است
جهت مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طرفی که چک به نام او صادر شده است با شما همکاری کند مشکل حل می شود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست صادر کننده چک را به نام شما تغییر دهد.یا اینکه شخصی که چک به نام اوست با شما همکاری نماید.

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا یک اظهارنامه برای موجر ارسال کنید و موضوع را شرح دهید. در صورتی که همکاری نکردند به استناد قرارداد اجاره مطالبه مبلغ ودیعه نمایید. چون آن چک هیچ ارزشی ندارد، هم به اسم شخص دیگر صادر شده و هم در سامانه صیاد ثبت نشده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا اظهارنامه ای به مالک دهید در صورت عدم همکاری به استناد قرارداداجاره مطالبه وجه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر طرفی که چک به نام او صادر شده است با شما همکاری کند مشکل حل می شود