مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام و احترام
پدر من فوت كردن و مادرشان در قيد حيات هستند و ما هنوز انحصار وراثت نكرده ايم. آيا اگر مادر بزرگم فوت كنن و ما بريم برای انحصار وراثت عمو و عمه هايم از دارايي پدرم سهم مي برند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله چون مادربررگ شما ارث بر است ویک ششم ماترک پدرتان به ایسان خواهد رسید وبا فوت وی عمو وعمها وارث ایشان خواهند بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله عمو وعمه ها قانونا ارث میبرند ولی به میزانی که مادر بزرگ شمامحق بوده یعنی یک ششم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بله از سهم مادربزرگ شما به ایشان ارث میرسد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.سهم الارث مادربزرگ شما ازپدرتان به آنهامیرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سهم الارث مادربزرگ از اموال پدرتون به عمو و عمه ها می رسد.
قبل از فوت مادربزرگ می توانید سهم وی را بدهید یا امضا بگیرید که سهم شو به شما انتقال داده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله عمو و عمه ها ، از سهم مادربزرگ ارث خواهند برد
بهتر است قبل از فوت مادربزرگ ابتدا انحصار وراثت در شورا مطرح نمایید تا تعداد ورثه و میزان سهم آنها مشخص بشود و سپس سهم الارث مادر بزرگ را منتقل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله از ورثه و قائم مقام مادربزرگ محسوب می گردند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عمو شما ارث نمیبرد ولی سهم الارثی که از پدر شما به مادرشان رسیده و در مالکیت ایشان مستقر شده است به عنوان ماترک مادر بزرگ شماربین عموها تقصیم میشود