مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام ببخشید من دو ماه پیش ماشین فروختم به یه بنده خدایی و فقط وکالت تعویض پلاک بهش دادم و تعویض پلاک کرده حالا اونم ماشین فروخته به یه نفر دیگه و این بنده خدا که نفر سوم هست میخواد سند قطعی بزنه میخواستم بدونم من میتونم به نفر سوم که ماشین خریده قطعی سند بزنم ؟ یا باید اول به اسم نفر دوم بخوره بعد تفر سوم ؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و عرض ادب شما ابتدا باید سند مبایعه نامه بین نفر دوم و سوم را رویت نمایید و اگر صحت مبایعه نامه محرز بود برای شما نسبت به انتقال سند به نفر سوم اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به انتقال سند به نفر سوم اقدام نمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مبایعه نامه ها را بررسی کنید. در صورت صحت نقل و انتقالات مانعی ندارد که مستقیما به نام شخص آخر بزنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ رسید از نفر دوم به نام نفر سوم انتقال دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت وجود اسناد انتقال و همچنین اعلام کتبی خریدار مستقیم شما امکان انتقال به دارنده ثالث وجود دارد
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از نفر دوم رسید بگیرید و مستقیم به نفر سوم انتقال دهید.در صورت صحت مبایعه نامه ها انتقال اشکالی ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جوانب احتیاط را رعایت کنیدبا توجه به تعتیض پلاک ابتدا از نفر دوم بصورت مکتوب درخواست انتقال سند را اخذ وسپس اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما یک وکالت به نفر دوم دهید تا ایشان سند را منتقل کنند یا از نفر دوم رسید بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از نفر دوم اجازه انتقال با امضا و اثر انگشت بگیرید سپس مستقیم انتقال دهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید نسبت به انتقال سند به نام نفر سوم اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ملاحظه صحت نقل و انتقالات از نفر دوم رسید اخذ نمایید و سپس نسبت به انتقال اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بع طرف دوم یک وکالت برای انتقال سند رسمی بدهید و به اینصورت خود را کنار بکشید