مشاوره حقوقی رایگان - حذف پیام از پرینت خط

سلام
میشه پیام ها رو از پرینت حذف کنیم؟
اگه اره چجوری؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.

با توجه به صراحت تبصره ماده 104 ق.آ.د.ک.1378 دستور کنترل تلفن افراد منحصرا به دستور قاضی رسیدگی کننده باید باشد و تشخیص اینکه موضوع از موارد مربوط به امنیت کشور است یا خیر؟ نیز به عهده همان قاضی رسیدگی کننده است.

ضمن اینک امکان جذف پیام یا تماس وجو ندارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بستگی به اپراتورها دارد تا چه مدت در دیتابیس آنها پیام ها ماندگاری دارد . مسئله فنی است. دسترسی به پیام ها افراد واخذ پرینت فقط از طریق مرجع خاص قضایی امکان پذیر است و کسی حق افشای آن ها را ندارد.