مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام
من سرنشین خودروی دوستم بودن که ناگهان خودروی دیگری از جلو ماشین ما انحراف به راست کرد و دست روی بوق گذاشت که دوستم به شک اینکه تصادفی رخ داده خودرویش را متوقف کرد و ما از ماشین پیاده شدیم که در این زمان دو نفر از خودرویی که جلو ما پیچیده بودند پیاده شدند و به طرف من امدند و با چاقو مرا مجروح کردند و به زمین زدند که باعث شکستگی دست من شد و از محل متواری شدند که من بعدا به دادگاه شکایت کردم و نامه پزشکی قانونی دارم ایا با توجه به اینکه نه من و نه دوستم با ان دونفر درگیر نشدیم احتمال این هست که قاضی مارا هم به جرم منازعه محکوم کند مثلا انها در دادگاه به دروغ بگویند که ما هم نیز با انها درگیر شده ایم
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،خیر ؛ هرچند در صدور رأی قاضی براساس دلایل و دفاعیات طرفین رأی صادر می کند.