مشاوره حقوقی رایگان - صحیح بودن فروش زمین

با سلام
پدرم سال 94 فوت کرده و قبل از فوت مقداری از زمین کشاورزی را به نحو خطی به شخصی واگذار کرده آیا بعد فوت پدرم این دست خط اعتبار دارد
در ضمن شاهدی آنرا امضا نکرده و زمین با عنوان عرصه و اعیان و دیوار کشی شده ذکر شده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. در صورتیکه امضا ذیل قرارداد مورد تردید شما وسایر وراث است ،می توانید به امضا مرحوم پدر ایراد وارد کنید و تقاضا ارجاع به کارشناسی مطرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مدرک وامضا مذکور مورد تایید شما نیست بله میتوانید ادعای وعدم امضا پدرتان را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اصل بر صحت است مگر اینکه ادعایی داشته باشد پیشنهاد می شود متن را ارسال کنید تا بررسی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا بله معتبر و قانونی است البته باید مشخص کرد که قرارداد ، چه نوع عقدی است و آیا شرایط قانونی این نوع عقد
، رعایت شده است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد عادی معتبر و قانونی است و نیاز به شاهد نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این یک سند عادی و معتبر است و شما باید با دلیل به ان ایراد جعل یا تردید کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله معتبر است مگر اینکه مستندا ادعای جعل یا انکار کنید و اثبات شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصل بر صحت می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد