مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اجاره بهای سرقفلی مغازه

سلام
حدود 30 سال پیش سرقفلی مغازه را خریده ام. مالک قبلی ملکیت را به شخص ثالث فروخت و با رای دادگاه اجاره نامه جدید به قیمت اجاره نامه سابق (ماهانه750ریال) تنظیم شد. بعد از 1 سال مالک جدید دادخواست تعدیل داده است. با توجه به قیمت اجاره نامه میزان تعدیل به روز حساب می شود و یا باید به همان مبلغ اجاره نامه سالیانه درصد اضافه شود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ
اصولا تعدیل اجاره هر سه سال خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میزان اجاره بها توسط کارشناس با توجه به موقعیت ملک ، نوع
شغل ، میزان درآمد و ... طبق قیمت روز مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامِ اصولا تعدیل اجاره هر سه سال خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قیمت روز کارشناسی میشود و اعلام میگردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مطابق قیمت روز کارشناسی تعیین و اعلام می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
هرسه سال توسط کارشناس تعیین می گردد