مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تعدیل اجاره بهای مغازه توسط مالک برای سرقفلی دار

سلام
در مورد دادخواست تعدیل اجاره بهای مغازه که توسط مالک ارائه شده، آیا بعد از کارشناسی و تعیین مبلغ جدید اجاره، مستاجر محکوم به پرداخت هزینه دادرسی و کارشناسی و وکیل مالک هم میشود؟ و اگر می شود آیا قانونی ست ؟ (با توجه به این که مالک شفاهی و یا از طریق اظهارنامه درخواستی مبنی بر تعدیل نداشته و مستقیما دادخواست داده است مستاجر که خلافی مرتکب نشده است تا غیر از افزایش اجاره متضرر هزینه های اضافی شود.)

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله کلیه هزینه های دادرسی و ... باید پرداخت گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر هزینه دادرسی و وکیل و سایر هزینه ها درخواست شده باشد بله

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

بله کلیه خسارات از جنله هزینه دادرسی و حق الوکاله باید پرداخت شود