مشاوره حقوقی رایگان - امضا چک

سلام. خسته نباشین. من امضای چک هام تازگی ها به دلیل لرزش دستم مطابقت نمیکنه که یه چکم به تازگی برگشت خورد و با تغییر امضا حل کردم.الان بیرون 10تا چک دارم که میترسم باز برگشت بخوره. اگه مهر امضا بگیرم و تایید کنم در بانک. میشه ببرم اون 10تا چک کنار امضام مهر بزنم؟یا باید مهر امضا هم با اون امضا که زدم توی چک باید مطابقت کنه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به بانک مراجعه کنید در صورت توضیح وجه حقوقی از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

به بانک مراجعه کنید کمکتان میکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میشه اینکار راکرد از بانک کمک بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می تواند به بانک مراجعه و پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از بانک مربوطه سوال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق بانک پیگیری نمایید