مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام. حدود یک سال و نیم پیش شوهرم کتکم زد و برای بار دوم دستمو شکوند. شکستگی با پلاتین من نانه پزشکی گرفتم ولی شکایت نکردم به خاطر دخترم الان ادامه زندگی واقعا غیر ممکنه ازش شکایت کردم ایا به جایی میرسه اینم بگه که این اقا به خالم حمله کرد و بینیشو سرشو شکوند الانم پرونده دارن و خودمم یه نامه پزشکی دارم ازش واسه کتک ولی رضایت دادم حالا با این همه ممکنه رای به نفع من داده بشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید در خصوص موارد فوق شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به گذشت زمان دشوار وسخت است ولیکن راهکارهایی برای به چالش کشاندن زوج وجود دارد
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.اگه رضایت دادید فایده ای ندارد.عدول ازگذشت قابل استماع نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوجه توسط همسر خود مورد ضرب و جرح قرار بگیرد و نامه پزشکی قانونی داشته باشید ، زوج محکوم به پرداخت دیه و حبس خواهد شد البته زوجه باید اثبات نمایید که صدمه توسط زوج صورت گرفته است و

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بله شکایت ضرب و جرح حتما انشاا… منجر به صدور حکم به نفع شما خواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
برای أخذ طلاق کمک خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مدر ک پزشک قانونی ادله خوبی هست که موجود میباشد در خوست طلاق به دلیل عسر و حرج بدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شاهد داشته باشید می توان به نتیجه امیدوار بود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می توانید شکایت نمایید،البته کمی اثبات آن دشوار است.
در صورت نیاز تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات عسر و حرج و سوء رفتار می توانید جهت طلاق اقدام نمایید اما می بایست مواردی را که شرح دادید اثبات نمایید