مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
خانوم من مهریشو اجرا گذاشته و چند روز دیگه اولین جلسه دادگاه با توجه به این که من اموالی به اسمم نیست و حقوق ثابتی ندارم برای قسطی کردن مهریه باید چیکار کنم و پیش پرداخت باید چقدر بدم و چند ماه یه سکه باید بدم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما با وکیل مشورت کنید چون پیامکی نمیشود چون باید شرح حالتان را پرسید

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام دادخواست اعسار مطرح کنید و اقساط بسته به شرایط و با نظر قاضی است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام دادخواست اعسار بدهید و میزان اقساط بستگی به شرایط شما و نظر قاضی دارد