مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم وسایل منزل در فرایند طلاق

سلام
مادر من ازدواج دومِ ناموفقی داشت و الان در پروسه‌ی طلاق هست.
ایشون روی کدوم مورد از وسایل منزل میتونه ادعا داشته باشه؟

اگر بطور مثال ادعای مالکیت مبلمان رو داشته باشیم بدون در اختیار داشتن فاکتور خرید, چطور باید اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در مورد اموالی خریده است میتوانید ادعای مالکیت داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام زوجه میتواند تمام مسائلی را که خود خریده است با ارائه فاکتور خرید یا تنظیم لیست جهیزیه که به امضا دو شاهد رسیده باشد مسترد نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدامات مختلفی می توان جهت اثبات موضوع جهت استرداد جهیزیه درخواست نمود منجمله فاکتور لذا در صورتی که نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و ارائه راهکار مناسب برای شما وجود دارد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی اقدام نمایید