مشاوره حقوقی رایگان - با عرض سلام واحترام .دریافت مستمری پدر

خانمی شوهرشون تحت پوشش کمیته امداد بوده و چندسالی حقوق دریافت می کرده است اما الان شوهرش فوت کرده است . و بعلت این که مبلغ ناچیزی کمیته می دهد ، می خواهد( بعنوان دختر بیوه )حقوق پدر متوفی اش را که سالهای پیش فوت کرده را برای خودش برقرار کند آیا می تواند حقوق پدرش را برقرار کند ؟
متشکرم

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر توسط دختر بیوه مستمری پدر