مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان اعتراض دوباره به این حکم وجود دارد؟

سلام
وقت بخیر
ما پرونده ای بابت زمین داشتیم که دادگاه استان به نفع ما حکم داد. اما طرف دیگر از طریق دیوان عالی اقدام کرد و پرونده به دادگاه تجدید نظر استان برگشت داده شد.
حالا دادگاه دوباره بررسی کرده و باز حکم به نفع ما داده و گفته این حکم قطعی است.
میخواستم بدونم آیا دوباره امکانش هست از طریق دیوان عالی یا مرجع دیگه طرف مقابل اقدام کنه و پرونده دوباره به جریان بیفته یا اینکه دیگه راه دیگه ای ندارن؟ و پرونده دیگه امکان برگشت به دیوان یا جای دیگه ای رو نداره.
قسمت انتهای حکم اینه:
"چنانچه واردین ثالث به وقفیت یا وقفنامه ایرادی داشتند می بایست دعوی
مربوطه را اقامه نمایند بنا به گفتار مورد اشاره و هدایت دیوان محترم عالی کشور در دادنامه مورد اشاره به نظر دعوی
واردین ثالث از همان سرآغاز شایستگی شنیدن را نداشته است از این رو دادگاه برابر مواد 2 -358 -365 قانون آئین
دادرسی مدنی با نقض آراء تجدیدنظرخواسته قرار عدم استماع دعوی واردین ثالث صادر می نماید این رای قطعی است."
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.