مشاوره حقوقی رایگان - با وجود تموم شدن تایم وکالت کاری ماشینمو تعویض پلاک کردن . چطور میتونم پیگیری کنم؟

چن وقت پیش وکالت کاری تعویض پلاک دادم به یه نفر و یکماه وقت تعویض پلاک گذاشتم واسش. ایشون بعد از چهارماه احتمالا جایی آشنا پیدا کردن و تعویض پلاک کردن ماشین رو ، درصورتی که وقت وکالت کاریشون تموم شده بود. میخام بدونم چطور میتونم از ایشون شاکی شم و ماشینمو پس بگیرم؟؟؟ لازم به ذکره که هیچ قولنامه ای بین من و ایشون راجع به معامله ماشین فوق وجود نداره و ایشون هیچ مبلغی برای من واریز نکردن . فقط و فقط یه وکالت کاری جهت تعویض پلاک داشتن از من که تاریخش تموم شده بود .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر قضایی اقدام به شکایت کنید