مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری

با سلام خدمت عزیزان که لطف مینمایند و وقت میذارن جهت حل مشکلات حقوقی و راهنمایی های مفیدشان.
بنده تقریبا در ایام تعطیلات نورورز سال گذشته دقیقا روزی که ماشین یکی دوستام امانت دستم بود اتفاقی یه مسافر رو از کنار خیابون سوار کردم که ایشون گفتن بریم جلوی فروشگاه و لوازم موسیقی جهت اجاره یک دستگاه باند اکتیو جهت مراسم تولدی که داشتن. ما رفتیم اونجا این آقا رفت تو مغازه برگشت تو ماشین گفت آقا من پول نقد همرام هست اینجا گفتن جهت اجاره باند بایستی کارت بکشی این صد هزارتومان خدمت شما اگه میشه کارتتون بدین من برم داخل مغازه کارت بکشم. منم کارت رو دادم. این اقا باند رو اجاره گرفت اومد سوار شد از اونجایی که دیرم شده بود عذرخواهی کردم گفتم مت باید برم اگه میشه سر چهار راه پیاده شید. که اونم پیاده شد. بعد از 2٠ روز از فروشگاه لوازم موسیقی تماس گرفتن باهام که چرا باند رو نمیارید که متوجه شدم اون مسافر باند رو برنگردونذه. حالا صاحب فروشگاه از بنده به دلیل اینکه از کارتم مبلغ صد تومان اجاره باند رو کشیده. به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کرده الان هم با ضمانت آزاد هستم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع تحصیل مال از طریق نامشروع کلاهبرداری