مشاوره حقوقی رایگان - اعلام حضور و الزام به سند آپارتمان پیش خرید

سلام خدمت اساتید
بنده در روز حضور در دفتر خانه با مدارک کامل و چک بانکی(70م) که باید در ازای تحویل سند میدادم در وجه فروشنده حاضر شدم، همانطور که خودم میدونستم ملک مذکور فاقد پایان کار و همچنین سند بود و فروشنده(فروشنده خودش سردفتر دار هست) طبق اعلام قبلی گفته بود که نمیاد من هم که به دفتر خونه رفتم دفتردار گفت که مدارک رو بایست چک کنم و چک کردن و گفتند از 4 مرحله پولی که پرداخت کردی به فروشنده مرحله سوم رو چرا رسید و امضا نگرفتی(500م) که من رسید تحویل چک 500 تومنی رو همراه با امضا بنگاه و فروشنده و خودم تحویل دادم که دفتر دار گفت ملاک دفترخونه فقط مبایعه نامه هست نه برگ رسید و کپی چک و امضا بنگاه و فروشنده
من حتی تا کانون سردفتر داران رفتم که بازرسی اونجا گفت دفتردار حتی با مدارک کامل هم میتونه بهتون عدم حضور نده!
من از صبح تا دو بعد از ظهر اونجا بودم که محضر دار آخر یه متنی کوتاه که من در فلان دفترخونه بودم و درتاریخ فلان رو گفت خودم دست نویس کردم و اون مهر و امضا کرد گفت اینم برگه اعلام حضور برو به سلامت
الان من چند سوال دارم؟
آیا 500م که چک دادم در وجه فروشنده و نقد هم شده و رسید دارم الان به باد رفته؟
آیا دفتر دار با فروشنده که همکار هست تبانی کرده؟
آیا برگه ای که من گرفتم اعتبار داره؟
آیا برای شکایت باید عجله کنم یا میتونم حدود یکسال صبر کنم؟
آیا میتونم سازنده و مالکی که من ازشون ملک خریدم رو الزام به سند و تکمیل ساختمان کنم آخه پرسیدم میگن حکم دادگاه آخرش اینه که خودت شخصا بایستی ساختمان رو تکمیل کنی که من هزینه حدود400میلیونی تکمیل اونجا رو ندارم و کل باقیمانده پول 70 میلیون هست که منطقی نیس من اون جا رو بسازم از بدهی کم کنم؟
لازم به ذکر هست من پیش خرید کردم و مبلغ دیر کرد صفر ریال هست!متاسفانه در روز عقد قرارداد هوشیار نبودم و به بنگاه اعتماد کردم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما بابت
500 میلیون رسید دارید و همین کافی است
ظاهرا گواهی عدم حضور ، معتبر است
ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست خود را مطرح نمایید
جهت مشاوره در دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.